Wat is NAK HAIR?

NAK HAIR is een australisch bedrijf, opgericht in australië. Wat NAK zo uniek maakt?

De productlijnen bevattten natuurlijke veganistische ingrediënten, luxueuze plantaardige producten

en pure essentiële oliën, voor heerlijke haarriuelen met respect voor de delicate aard van het

haar en de huid.

 

NAK Hair is...

 

  • Natuurlijk veganistisch
  • Plantaardige actieve bestanddelen
  • Tegen dierproeven
  • Sulfaatvrij
  • Parabeenvrij
  • Gluten- en notenvrij

 

Laat Olaplex toe in uw maandelijks kappersbezoek en u zult er geen minuut spijt van hebben!

-Olaplex is geschikt voor IEDER haartype en kleur.

-Het is makkelijk te onderhouden: door Olaplex nr.3 wekelijks te gebruiken tussen uw Olaplex behandeling bij uw kapper (nr.1 en nr.2) in worden uw haren sterk en gezond. Hoe langer u het product laat inwerken, hoe beter de resultaten.

-Het onmogelijke word dan toch mogelijk door deze behandeling: ga blonder! Olaplex is DE garantie om je haar naar ongekende hoogtes te tillen zonder de gebruikelijke schade.

Hoe gaat zo'n behandeling?

fase 1 & 2: Word toegepast door uw Olaplex Professional. Je kan dit ALTIJD doen, zowel bij kleuring als bij een gewone brushing.

fase 3: Past u minimum 1x per week toe op uw haar VOOR het wassen en verzorgen, dit is het perfecte onderhoud voor tussen uw behandelingen door.

fase 4 & 5 (optioneel): Dit zijn de shampoo en verzorging van Olaplex. Niet verplicht, wel aan te raden! het reinigt, hydrateert, verbeterd zichtbaar de haarstructuur en zorgt voor een intense glans!

fase 6 &/of 7 (optioneel): De olie en de creme van Olaplex, perfect voor de afwerking van uw brushing en beschermt het haar tegen de hitte.

Invest in your hair, it's the crown you never take off!

-zonder parabenen

-zonder sulfaten

-zonder gluten

-100% veganistisch

-NIET getest op dieren

 

Moet je een geschenk kopen voor iemand maar weet je totaal niet wat te geven? Met een cadeaubon van Rani's Hair Affair kan je nooit de mist in gaan! Waarom niet? Iedereen zijn haar moet wel eens verwend worden natuurlijk. Dit kan zowel voor je vriend(in), 1 van je vrienden als gewoon een kennis zijn, welke feestdag of gelegenheid dan ook!

Natuurlijk doet we er dan ook nog een leuke envelop rond, u hebt de keuze tussen een marmer print en effen zwart. De bon is 1 jaar geldig en geldt vanaf u deze aangekocht hebt.

De hairbotox is een 100% natuurlijke behandeling die het haar weer een boost geeft. Net zoals een gewone botox behandeling doet, geeft dit je haar terug wat body! Het haar zal niet alleen makkelijker, maar dan ook sneller drogen. Dit allemaal komt doordat het haar een herstellingsbehandeling ondergaat, wat dan ook wil zeggen dat er weer een natuurlijke glans op je haar zal komen! Zalig toch? 

Pas op! Vergelijk dit niet met een gewone keratine-behandeling! Het verschil is dat het hoofddoel van deze behandeling HERSTELLEN is, niet stijlen (wat het wel een beetje doet). Hoe meer je dit zal doen, hoe stijler het haar dan wel zal worden. Het verschil is dan ook dat deze behandeling NIET schadelijk is, want het is geen chemische behandeling. 

Deze behandeling word meestal om de 3-4 maanden opnieuw herhaald, om je haar in topconditie te houden. De hair-botox word vooral aangeraden voor mensen die hun haar regelmatig chemisch behandelen (kleuren, ontkleuren,...), stijlen of simpelweg heel pluizig haar hebben. 

De duur van de behandeling is ongeveer 2/3 uur, dit hangt af van de lengte en hoeveelheid van het haar. De kostprijs voor kort haar tot aan de schouders is €110, haar tot aan het bh-bandje €130. Indien het haar nog langer is €150. Brushen en wassen is hier dan ook al inbegrepen. 

 

Bij ieder bezoek hebt u recht op een stempel op uw klantenkaartje, bij 10 stempels ontvangt u een korting van maar liefst €10. 

Extensions zijn helemaal in tegenwoordig! Meer mensen hebben het dan je zelf zou denken, maar zijn ze wel voor iedereen bestemd? Keratine-extensions wel!  Hieronder heb ik wat “veel gestelde vragen” beantwoord voor u om het allemaal wat duidelijker te maken.

 

WAT ZIJN KERATINE-EXTENSIONS?

Keratine-extensions zijn haarstukjes die je aanbrengt aan je eigen haar d.m.v. keratine-was, dit word met een tang er aan gesmolten. Ze kunnen dienen voor zowel een verlenging als voor wat volume/dikte in het haar. Dit kunnen bij zowel dik als dun haar. Ze worden dan ook lokje per lokte aangebracht, het leuke ervan is dat je hierdoor zelf wat kan kiezen waar je je volume/verlenging steekt en hoeveel je er zelf wilt. 

 

IS DIT DAN NIET SCHADELIJK VOOR MIJN EIGEN HAAR?

Nee, enkel het aanbrengen van de extensions gebeurt met warmte maar duurt pas enkele seconden. Sommige mensen denken dat ze achteraf veel haar “verloren zijn”, wat eigenlijk een fabeltje is. Wanneer je maandenlang hebt kunnen genieten van een volle bos lange/volle haren, is het soms moeilijk om terug te kunnen wennen aan je eigen kortere/minder volumineuze coupe. De extensions zijn dan ook geweldig om te hebben, eindelijk die volle haardos die je altijd al wou! 

 

HOE LANG KAN JE KERATINE-EXTENSIONS HOUDEN?

Dit hangt natuurlijk af van de structuur van je eigen haar, hoe je er voor zorgt en je levensstijl. Het gemiddelde is 4 tot 6 maanden. 

 

WAT IS DE PRIJS HIERVAN?

Dit hangt af van de hoeveelheid en lengte die nodig is. Hoe groter het verschil tussen je eigen lengte en die van de extensions, hoe meer er moeten aangebracht worden. Om de exacte prijs te weten te komen raad ik aan om een afspraak te maken, dan bekijken we samen wat uw wens is en hoe we het beste resultaat kunnen bekomen. 

 

De nieuwste trends volgt u het makkelijkst op via mijn Instagram en Facebook pagina, deze worden zeer regelmatig ge-update. Bij ieder bezoek heb ik dan ook altijd een boek mee met de laatste mode in snit, kleur en styling in. Deze mag u altijd vragen aan mij. Om te weten wat het beste bij u past, kunt u eventueel een afspraak maken voor een consultatie. Hierbij kijk ik dan naar uw gezichtsvorm, huidskleur, kleur van ogen, levensstijl, etc. 

Avatar

Waar wacht je nog op

Maak telefonisch een afspraak