Laat Olaplex toe in uw maandelijks kappersbezoek en u zult er geen minuut spijt van hebben!

-Olaplex is geschikt voor IEDER haartype en kleur.

-Het is makkelijk te onderhouden: door Olaplex nr.3 wekelijks te gebruiken tussen uw Olaplex behandeling bij uw kapper (nr.1 en nr.2) in worden uw haren sterk en gezond. Hoe langer u het product laat inwerken, hoe beter de resultaten.

-Het onmogelijke word dan toch mogelijk door deze behandeling: ga blonder! Olaplex is DE garantie om je haar naar ongekende hoogtes te tillen zonder de gebruikelijke schade.

Hoe gaat zo'n behandeling?

fase 1 & 2: Word toegepast door uw Olaplex Professional. Je kan dit ALTIJD doen, zowel bij kleuring als bij een gewone brushing.

fase 3: Past u minimum 1x per week toe op uw haar VOOR het wassen en verzorgen, dit is het perfecte onderhoud voor tussen uw behandelingen door.

fase 4 & 5 (optioneel): Dit zijn de shampoo en verzorging van Olaplex. Niet verplicht, wel aan te raden! het reinigt, hydrateert, verbeterd zichtbaar de haarstructuur en zorgt voor een intense glans!

fase 6 &/of 7 (optioneel): De olie en de creme van Olaplex, perfect voor de afwerking van uw brushing en beschermt het haar tegen de hitte.

Invest in your hair, it's the crown you never take off!

-zonder parabenen

-zonder sulfaten

-zonder gluten

-100% veganistisch

-NIET getest op dieren

 

Avatar

Waar wacht je nog op

Maak telefonisch een afspraak